Ejendomsadministration på Sjælland

Velkommen til Rewidan

Rewidan startede i 1984 som revisionsfirma, men gennem årene har vi fået flere og flere anmodninger fra trofaste kunder om også at bistå med administrationen af deres ejendomme. Derfor startede vi i 2012 Rewidan Ejedomsadministration.
Fra 1. oktober 2014 som medlem af Ejendomsforeningen Danmark.

Vi håndterer ejendomsadministration på hele Sjælland, og hjælper med alt inden for ejendommens økonomi, daglige drift, formalisering af vedtægter etc. Alt det, der er en plage for de frivilligt valgte i bestyrelser og udvalg, men som vi er eksperter i.

Vi har gennem årene opbygget et omfattende netværk til banker, forsikringsselskaber, rådgivende arkitektfirmaer, advokater og ejendomsmæglere, og vore medarbejdere har stor erfaring i kommunikation med offentlige myndigheder.

Vi lægger vægt på, at vi kender bestyrelsen – herunder formanden godt. Men også foreningens medlemmer bestræber vi os på at få et godt forhold til, da det ofte er gennem den gode dialog, man kan styre uden om mulige problemer. I vil have en fast tilknyttet veluddannet ejendomsadministrator hos os.

  • Vi rådgiver omkring drift, vedligeholdelse, renovering, lånoptagelse og mange andre aspekter
  • Vi informerer løbende om forhold, der har, eller kan få betydning for dig og din ejendom

Rewidan er medlem af Ejendomsforeningen Danmark, hvilket giver dig som kunde garanti for, at vi lever op til en række etiske normer inden for ejedomsadministration, herunder at klientens midler holdes adskilt fra vore egne. Vi har desuden tegnet kautions- og ansvarsforsikring som sikkerhed, hvis noget skulle gå galt for din ejendom.I Rewidan lægger vi afgørende vægt på at være din og din ejendoms betroede sparringspartner!

Kontaktinformation

Rewidan Revisionsanpartsselskab
Lyfaparken
Måløv Byvej 229T
2760Måløv
Tlf: 70 20 07 13
Fax: 70 22 07 13
Brændergården 10
4500 Nykøbing Sj.
Tlf: 70 23 07 14
Fax: 70 22 07 14
CVR nr.: 21 64 08 40
Skriv til os